سلام من یه بچه گربه رو امداد کردم که یکی از چشم هاش عفونت داشت دکتر قطره داد و خوب شده بود ولی امروز چشمش رو باز کرد دیدم که یه تیکه از چشمش انگار باد کرده و چشمش پر اشک بود و انگار که اون تیکه باد کرده چرکه و من هرچقدر که نگاه کردم اینترنت رو دیدم که شبیه به هیچکدوم از بیماری های چشمی گربه نبود امکان داره چرک باشه ؟

سلام وقت بخیر، اگر به دامپزشک مراجعه فرمودید، همون دارو هاش رو با همون دستور دامپزشک ادامه بدین. به مرور بهتر میشه. اگر فکر میکند بدتر شده دوباره ویزیت بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ... سلام وقت بخیر اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود اگر ...
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
سلام من گربه م دیروز از طبقه ی سوم افتاده پایین از لحاظ ظاهری مشکلی نداره بجز لب بالاش یکم ورم کرده و زخم شده،دندوناش ... سلام و وقت بخیر، حتما رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه