سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر کردم ترسیده یخورده گرفتم تو بغلم بدنش رو که نگاه کردم دیدم 3 تا کنه روی پوستشه کندم یخورده حالش بهتر شد شروع کرد آب خوردن و بازی کردن براش یخورده مرغ پخته ریش کردم ولی متأسفانه وقتی خورد شروع کرد بالا آوردن،الانم اصلا حوصله نداره و بی‌حاله جای نگرانی داره؟

سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید

4/5 - (2 امتیاز)
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه اگر ...
سلام وقت بخیر من یه گربه از تو خیابون پیدا کردم که گوشش بریدن زخم هم روی گوشش هست دیشب تب بالا داشت که قطع شده ... سلام وقت بخیر، آیا آزمایشی هم برای ارزیابی وضعیت حیوان انجام پذیرفته؟
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...