سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش می سوزه لطفا کمک کنید خیلی حالش بده

سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و کلسیم نیست. مکمل ویتامین در کنار مکمل مینرال و کلسیم توصیه می‌شود.

4/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
با سلام عروس هلندی من هم بیحاله هم اشتها نداره هم مدفوعش شله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر احتمالا دچار عفونت گوارشی هست، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...