سلام من یدونه نوزاد گربه داخل پارکینگ خونمون پیدا کردم و مادری نداشت حتی یک روز هم منتظر موندم ولی خبری از مادرش نشد الان دو سه روزی میشه که دارمش و حدود یک کاهش هست .پاهای عقبیش رو تموم نمیده و حس میکنم حسی روشون نداره آیا فلج به دنیا اومده یا شکسته

سلام وقت بخیر

لطفا جهت معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
سلام و وقت بخیر برای گربه 1 ماهه و دو هفته‌ام قرص ضد انگل تهیه کردم و بهش دادم نیم ساعت بعد از خوراندن قرص استفراغ ... سلام وقت بخیر مشکلی نیست یه بار دیگه بهش بدید