سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش کم شد و دیگه کمتر شیر میخوره ، لاغر تر از بقیه هست و خیلی خیلی کم تحرک تر شده نسبت به دیروز ، صداش درنمیاد و هنگام تنفس شکمش باد میکنه و تو دقیقه شصت بار تنفس میکنه و چشماشم عفونت داره بنظرتون مشکل از چیه ؟ آسم داره یا fip و همچین چیزی میتونه باشه؟؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...
سلام وقت بخیر ، من یه توله گربه تقریبا ۳ هفته ای پیدا کردم ، خیلی بی حاله و میلی به شیر خوردن نشون نمیده ، با ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها اگر سالم باشند میل و اشتهای زیادی به خوردن شیر دارند. در صورت بی حالی و عدم اشتها ...
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین
سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا ... سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در ...