سلام من چندتاهمستردارم تازگی یه بیماری گرفتن دست وپاهاشون شبیه آبسه میشه بعدشم سیاه میشه ودرمراحل دید پنجه هاشون میفته بایدچکارکنم

سلام وقت بخیر

در این‌مورد جنسیت و سن موضوع مهمی هست
یکی از دلایل پرکاری غده فوق کلیه هست

4/5 - (1 امتیاز)
سلام امروز اردکم بغلم بود از دستم افتاد پایین الان لنگ لنگان راه میره امکان داره پاش شکسته باشه ؟ هزینه جراحیش ... سلام وقت بخیر، اگر راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح وزن‌گیری ندارد، ...
سلام وقت بخیر من به تازگی خرگوش خریدم و از اینکه چجوری باید میشستمش اطلاعی نداشتم و با شامپو بدن سرشو ک کثیف ... سلام وقت بخیر، شست و شو ممنوع هست و خطر مرگ داره برای خرگوش به علت ضربان قلب بالایی که دارن
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...
سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.