سلام من پرنده رو تازه گرفتم و همش دارم پرش رو می‌کنه و وقتی خودش رو تموم میده خونه در پرش میشه

سلام وقت بخیر، احتمالا استحمام پرنده و رطوبت محیط کافی نیست. پرنده باید معاینه شود تا عامل این وضعیت مشخص بشه.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.
سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر ... سلام وقت بخیر لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال ...
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...