سلام من همسترم حالش اصلا خوب نیست هی نفس نفس میکشه و رو پشت میوفته بعدشم نمیتونه پاشه خیلی بیحاله انگار داره جون میده من باید الان چیکار کنم🥲میترسم تا صبح دووم نیاره 😭

سلام وقت بخیر

مورد اورزانسی هست، جهت بررسی مسکل تنفسی قلبی به نزدیکترین دامپزشک مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه