سلام من نزدیک چند روزی هست سگم اسهال هستش امروز دیدم تو کل خونه دستشویی کرده و بالا آورده و خیلی ترسیدم الان هم وقتی راه می‌ره میلنگه و نمی‌دونم باید چیکار کنم به نظرتون پارا ویروس گرفته خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

دامپزشکی تشریف ببرید کیت و آزمایش خون باید انجام بشه و سرم تراپی و آنتی بیوتیک تراپی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه
سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری ...
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...