سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم زیر پوستشون و برای توله هم ی دوره اونم نیم سی سی

سلام وقت بخیر

باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود
اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به کنه مبتلا میشوند
تجویز ایورمکتین زیر نظر دکتر دامپزشک میتواند در چند نوبت و همراه با قرص ضد انگل تجویز شود
شستشوی بدن ۱ مرتبه همراه با شامپو لیندان کمک کننده هست
قلاده های ضد کک و کنه میتواند موثر واقع شود

یک امتیاز ثبت کنید
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...