سلام من می‌خوام یه گربه دو ماهه به خونم بیارم ولی به موی گربه حساسیت دارم و اگه بره در دهانم نفس تنگی شدیدی میگیرم خیلی دوست داشتم این گربه را به خانه ام بیارم، آیا راهی هست؟

سلام وقت بخیر، شما باید به کلینیک های آلرژی انسانی مراجعه بفرمایید و یک دوره حدود یک ساله درمان بگیرید و سپس گربه بیارید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام دوز مناسب شربت استئوکربرای بچه گربه ی خیابانی چند میل است؟ سلام وفت بخیر، در صورت کمبود کلسیم و کاهش دانسیته استخوان ها ، به ازای هر کیلو یک سی سی هر ۲۴ ساعت
سلام من یه بچه گربه گوشه ی خیابون پیدا کردم حدودا سه یا چهار هفتشه براش شیر خشک تهیه کردم روز اول خورد مدفوع ... سلام وقت بخیر بچه گربه ها از حدود ۳ هفتگی دیگه خودشون میتونن ادرار و مدفوع بکنن یه مقدار با ماساژ شکم و ناحیه ...
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.