سلام من می‌خوام از یک گربه 1 ماهه نگهداری کنم ولی نمیدونم چه زمانی و توی چه سنی چه واکسنی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

واکسیناسیون گربه از ۶ الی ۸ هفتگی شروع می شود
۳ دوز واکسن چندگانه باید در ماه های دوم ، سوم ، و چهارم دریافت کند
۱ دوز واکسن هاری در پایان ۳ ماهگی باید دریافت کند
سپس هر دو واکسن چندگانه و هاری سالی یکبار تکرار شود
قرص ضد انگل هر ۳ ماه یکبار باید به گربه داده شود

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو اگر باز هم خون مشاهده ...
من یک بچه گربه ۳ ماهه دارم. میتونم پوشکش کنم؟ ضرری نداره براش؟ اگه راه بهتری وجود داره که انجام بدم برای اینکه ... سلام وقت بخیر، خیر به جای پوشک باید برای گربه ظرف خاک قرار بدید.
سلام وقتتون بخیر، گربه من الان دو سه روزه خیلی هم خودشو لیس میزنه و هم خودشو میخارونه. امشب اتفاقی روی شکمش ... سلام وقت بخیر احتمال ابتلا به قارچ پوستی وجود دارد لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه ...
يكى از ناخوناى وسطى پاى گربم كلا كنده شده و همش خاك ميره بينش چيكار كنم سلام و وقت بخیر، باید ناخن را کاملا تمیز و ضد عفونی کنید و سپس پانسمان کنید که عفونت نکنه و آنتی بیوتیک موضعی ...