سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ببخشید مصرف قرص ملوکسیکام انسانی برای پرنده اشکالی نداره؟دامپزشک برای التهاب مفاصل پرنده ام تجویز کرده ... سلام وقت بخیر قابل استفاده می‌باشد ولی از نظر مدت زمان مصرف ملاحظات خاص دارو لحاظ گردد.
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی
سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم ...