سلام من مرغ مينا دارم که 7 ساله هست که چند وقت پیش تشنج گرفت و بعد از مدتی هم دچار عدم تعادل شدید شد به زور راه ميره تلو تلو راه ميره دیگه نمی تونه حرف بزنه واگه حرف میزنه خیلی ضعیف هست لرزش هم داره مدفوع اون معمولی است و اشتهاش هم خوب هست حالا می خواستم بدونم که مرغ مينا من کبد چرب شده یا مریضی دیگه گرفته و اگه کبد چرب گرفته قابل درمان است یا نه واگه درمان میشه چه مدت طول می کشد چند روز یا ماه طول میکشه تا درمان بشه ممنون میشم جواب بدید باتشکر

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه پرنده شما سابقه تشنج داشته، اصلا کیس مشاوره نیست و برای تشخیص و درمان صحیح باید مراجعه کنید تا بطور دقیق و بالینی معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.
سلام خسته نباشید یه بچه قمری پیدا کردم خیلی کوچیکه ولی نه اندازه جوجه رو پاهاش نمیتونه وایسه و از این طرف به ... سلام وقت بخیر، احتمالا بخاطر ضعف تغذیه والدین، و بیماری تاندون آشیل و استخوان پا دچار آسیب شده و در حال حاضر ...
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
سلام دستگاه دور کننده حشرات برای عروس هلندی ،قناری،کوتوله برزیلی ضرر داره؟ خیلی ممنون سلام وقت بخیر اگر باعث ناآرامی، کلافگی، بی قراری و ... نشده است حتمال زیاد خیر