سلام من قبلا یه طوطی برزیلی تو قفس داشتم نر بود بعد از یک ماه یه عروس هلندی خریدم با هم تو یه قفس نگهداری میکنم و خیلی با هم دعوا میکنن چیکار کنم و شرایط خرید قفس تازه ندارم

سلام وقت بخیر، معمولا بین پرنده‌هایی که در یک فضای مشخص نگهداری می‌شوند، یکسری برخوردها و نزاع‌ها برای تعیین جایگاه اجتماعی و سلسله مراتب حادث می شود.

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش ... سلام وقت بخیر بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و ... هست. بهتره ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به ...