سلام من عروس هلندی دارم ۴ ماهه شه شپش گرفته بود از داروخونه اسپری ضد شپش مناسب طوطی گرفتم اسپری کردم بهش الان یکم بی حاله البته قبل اسپری اسهال داشت میشه راهنمایی کنین

سلام وقت بخیر، بهترین گزینه برای کنترل یا درمان انگلهای پوستی استفاده از قطره آیورمکتین می‌باشد که فقط در دامپزشکی‌ها موجود است. با توجه به سابقه اسهال و انگل پوستی، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من تعداد۱۵تا مرغ دارم که چند روزه پخ پخ میکنند ویکی از مرغ ها چشم هاش نیم بازه اسهال وکمبود اشتها ندا ... سلام وقت بخیر، با توجه به تاریخچه محدود بیان شده، احتمال مواجهه گله با یک بیماری عفونی با منشاء تنفسی بسیار ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.
سلام یدونه از چشمهای عروس هلندیم کمی قرمز شده و بعضی اوقات نیمه باز و یا کاملا بسته نگهش میداره و فضله ش هم ...