سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه و صداش صاف نیست

سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، بیان کلمات و آموخته‌های قبلی را تصحیح نمایید‌.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یک جوجه عروس هلندی ۱۲روزه دارم که دچار پا باز شدگی شده طبق توصیه پرنده فروشی پاهاشو به مدت دو روز بستم ... سلام وقت بخیر پا بطور صحیح بسته نشده، لذا جهت پانسمان صحیح به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام عروس هلندیم یکی از چشماش رو میبنده و کمی صورتی رنگ شده باید چکار گنم سلام وقت بخیر احتمال ضرب دیدگی وجود دارد، بهتره چشم توسط دامپزشک بطور معاینه شود.
سلام من یه جفت عروس هلندی دارم بیستون سه روزه تخم گذاشتن ولی جوجه نشدن چیکار کنم سلام وقت بخیر با یک چراغ قوه تخم ها را معاینه کنید که جنین دارند یا خیر.
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...