سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ولی وقتی قطره رو میزنم خارشش بیشتر میشه آیا مشکلش همینه؟ یا حساسیت داره و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد؟

سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد پر طوطی سانان و … مطرح می‌باشند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.
سلام من یه عروس هلندی دارم که کلا پرهاش داره می‌ریزه و همش در حال خارش بدنش هست علتش چی می‌تونه باشه ممنو ... سلام وقت بخیر پرنده مشکوک به بیماری فساد پر و منقار طوطی‌سانان می‌باشد لذا جهت اطمینان قطعی، انجام آزمایش ...
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...