سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی داره؟

سلام وقت بخیر

بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.
با توجه به توضیحات قطعا بهتره که حضوری مراجعه نمایید تا پرنده بطور دقیق معاینه و درمان شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من تازه یک عروس هلندی خریدم و رام نیست میخوایم عوضش کنیم و یه عروس هلندی دستی بگیریم آیا برای ...
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.
یه جوجه مرغ دارم دوماهه که چندروزه نوکشو بازبسته میکنه غذانمیخوره سبک وبیحال شده عطسه میکنه چیکارکنم سلام وقت بخیر قطعا پرنده مبتلا به یک بیماری با پایه تنفسی شده است، جهت تشخیص و درمان قطعی به دامپزشک مراجعه ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.