سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش انجام شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم ... سلام وقت بخیر اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت ...
سلام خسته نباشید ، بلدرچین من اسهال‌ های کفی داره و خیلیم عصبیه توانایی بردنش به دامپزشکی رو الان ندارم میشه ... سلام وقت بخیر، احتمالا یک عفونت گوارشی باشد، از داروخانه دامپزشکی یک آنتی بیوتیک برای عفونت‌های گوارشی تهیه ...
سلام عروس هلندیم یکی از چشماش رو میبنده و کمی صورتی رنگ شده باید چکار گنم سلام وقت بخیر احتمال ضرب دیدگی وجود دارد، بهتره چشم توسط دامپزشک بطور معاینه شود.
ببخشید من دوتا اردک دارم سه روزشون هست میتونم بزارم شنا کنن باتشکر! سلام وقت بخیر بله می‌توانند شنا کنند فقط دچار افت دما و سرمازدگی نشوند.