سلام .من طوطی برزیلی دارم از اول بچگی تا الان کلا تو قفس نبوده با ما آزادانه زندگی میکنه وابسته خانمم هست.از دیروز بی حال شده پاهاشو کنده کلی امروز هم بی حال تره همش میخواد چرت بزنه .مشکلش چیه چیکار باید انجام بدم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات و تاریخچه مطرح شده، امکان وقوع یا بروز یک بیماری یا اخلال وجود دارد، لذا توصیه اکید به معاینه دقیق و بالینی پرنده می‌گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به ...