سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم بدونم چیکار کنم که زخم بسته بشه

سلام وقت بخیر، لطفا اون قسمت با دهانشویه کلرهگزیدین ضد عفونی بشه و در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید

4/5 - (5 امتیاز)
چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه سلام وقت بخیر اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...
سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ...