سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مریضه؟

سلام وقت بخیر

مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد
مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون دارد
در غیر این صورت اگر علائم دیگری ندارد، مشکلی ندارد و احتمالا به دلیل تغییر غذا رخ میدهد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر