سلام من دیشب پام رفت روی جوجه بلدرچینم بعد امروز صبح بلند نمی‌شه از سر جاش همش یه جا خوابیده ی‌خواستم بدونم علت شکستگی در جایش هست و چه کار باید کنم

سلام وقت بخیر، قطعا خطراتی مثل ضرب دیدگی، کوفتگی، در رفتگی مفاصل، شکستگی و حتی خونریزیهای داخلی مطرح می‌باشد. بهتره که پرنده معاینه و رادیولوژی شود

4/5 - (2 امتیاز)
آیا اگه اردک ۳-۴ماهه زمان تمیزکردن پرهاش با منقار چندتا پر بریزه نرماله و مشکلی نیست؟ سلام وقت بخیر، پرآرایی در همه پرنده ها وجود داره و نشانه سلامت و حال خوب پرنده هستش.معمولا در طول پروسه پرآرایی ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.