سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه بشینه زمین دردش میگیره از اون روزم نمیخابه اصلن در حد ۱۰ دقیقه میشینه بلند میشه جیغ میزنه

سلام وقت بخیر

ممکنه به موزر آلرژی داده باشه
یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه
باید ویزیت بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام و عرض ادب داشتم سم میپاشیدم رو مورچه هایی که دور تکه ای کتلت بودن و کتلت کمی سم روی آن ریخت سگم آن را برداشت ...
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ ... سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...