سلام من دو روزه بچه خرگوش خریدم و متوجه شدم پشت گردنش حالت شوره و یا قارچ و در همون نقطه ریزش مو داره مشخصه در مراحل اولیه هست اندازه یکسانت در یکسانت باید چکار کنم؟ خودم می تونم درمانش کنم

سلام وقت بخیر، احتمال بیماریهای انگلی یا قارچی پوست وجود دارد. از دلایل ساده و پیش پا افتاده تا عوامل عفونی مختلف می‌توانند مطرح باشند. باید نمونه گیری و تشخیص آزمایشگاهی انجام شود‌.

3.7/5 - (6 امتیاز)
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
سلام ، خرگوش لوپ ما امروز 4 بچه کرده، ولی بهشون شیر نمیده سلام وقت بخیر، احتمالا غلظت هورمون پرولاکتین در خون مادر به حد کافی نرسیده، سعی کنید سینه های مادر را با دوشش ...
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه