سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم میگه اینجا رهاشون کنیم چون قبلا تو خیابون بودن اوردیمشون بلدن ماعم براشون هر روز غذا و آب میریزیم ولی من میگم گربه ای که آوردیم تو خونه دیگه توی خیابون دووم نمیاره حالا شما میگین بزارم بزرگ تر شن یا کلا نگهشون داریم؟

سلام وقت بخیر

اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری به بیماری و اسیب های دیگر بسیار کمتر میشود

یک امتیاز ثبت کنید
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...
گربه اسکاتیش من یک روزه که بی حاله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر، در صورت تداوم بی حالی به همراه بی اشتهایی بیش از ۲۴ ساعت به دامپزشک مراجعه کنید
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید