سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک دارم و در گوگل سرچ کردم و همچین نشکلی ندیدم مشخصات: تاج و پشت دم و قسمتی از کله زرد رنگ ، بیشتر بدن طوسی رنگ و منقار تقریبا سفید و صورتی کمرنگ ، از طرفین گردن تا صورت ،پایین گردن خاکستری رنگ و دمش هم تقریبا هم اندازه بدنش است ممنون میشم کمکم کنید

سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید

5/5 - (1 امتیاز)
من یکشب رفتم بیرون مینا من خونه تنها بود بعد فراد شب آمد دیدم افتاد تو خونش بعد این شبا تو بغلم می خوابید یک ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این حالت بشود، ترس شدید، مسمومیت، بیماری‌های عفونی و ... لذا حتما ...
عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.