سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن بیرون دوتا جوجه باز شده یک جوجه رو بیرون انداختن یک جوجه مونده حالا باید چیکار کنم.

سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.

3.8/5 - (9 امتیاز)
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
من یه جوجه شاهین پیدا کردم تقریبا یک ماهشه پای سمت چپش میلنگه نمیتونه درست راه بره دو روز اول خوب غذا میخورد ... سلام وقت بخیر احتمالا پا دچار ضرب دیدگی یا شکستگی می‌باشد، لذا بهتر است پرنده معاینه و عکس رادیولوژی از ...