سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و سریعا حالش وخیم شد و مرد😔 بهش اب و شکر، زره تخم مرغ خام دادم ولی بدتر شد و اصلا نمیتونست قورت بده. امروزم یکی دیگشون اینطوری شده ..توروخدا کمکم کنید نذارم تلف بشه . چیکار کنم؟

سلام و وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...
سلام جوجه عروس هلندیم 15روزه هست و امروز از خانوادش جدا کردم چون بهش غذا نمیدادن امروز بعش سرلاک دادم خیلی ... سلام وقت بخیر، احتمال بخاطر ضعف و افت قند هست. فعلا تا پایان روز سرلاک بصورت دستی ارائه بدین اگر مشکل رفع نشد ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک طوطی برزیلی دارم ک از زمانی ک جفتش مرد شروع کرد به زخم کردن خودش تا به الان ک ... سلام وقت بخیر به واسطه از دست دادن جفت، پرنده دچار افسردگی و متعاقبا پرکنی شده است. توصیه به تهیه جفت و معاینه ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...