سلام من داشتم پرده رو می کشیدم حواسم نبود پرنده روی پرده بو پاش بین چیز فلزی پرده گیر کرد فقط پاشو لیس می زنه و می یره بالا چیکار کنم

سلام وقت بخیر، اگر زخم و خونریزی ندارد و روی پا وزن می‌گیرد، یک ضرب دیدگی می‌باشد ولی اگر وزن گیری نداره و لنگ میزند باید به دامپزشک پرندگان مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام .من طوطی برزیلی دارم از اول بچگی تا الان کلا تو قفس نبوده با ما آزادانه زندگی میکنه وابسته خانمم هست.از ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات و تاریخچه مطرح شده، امکان وقوع یا بروز یک بیماری یا اخلال وجود دارد، لذا ...
سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ... سلام وقت بخیر قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه ...
سلام خسته نباشین یه عروس هلندی دارم که زیر بالش یه غده به اندازه یه لوبیا وجود داره چه کاری براش انجام بدم ... سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی مانند آبسه، تجمع بافت چربی، کیست فولیکول پر و .... مطرح می‌باشد. برای درمان ...
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.