سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل زدم خونگیه بیرون نمیره ولی خب نگرانم‌. باید واکسن هاری و کزاز بزنم؟

سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده شود. اما اگر با یک حیوان خانگی که واکسن هارا دریافت کرده در ارتباط هستین نیاز به تزریق واکسن نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش ... سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.
درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش ... سلام وقت بخیر کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد