سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات چشمش رو بسته یا نیمه بسته میکنه و کمی هم داخل قفس میلرزه و قلبش تند میزنه و داخل قفس با منقار و پا هاش از قفس بالا و پایین میره و بازیگوشی میکنه ممکنه این ها علائم بیماری باشن ؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن سلام وقت بخیر نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی ...
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
سلام من داشتم پرده رو می کشیدم حواسم نبود پرنده روی پرده بو پاش بین چیز فلزی پرده گیر کرد فقط پاشو لیس می زنه ... سلام وقت بخیر، اگر زخم و خونریزی ندارد و روی پا وزن می‌گیرد، یک ضرب دیدگی می‌باشد ولی اگر وزن گیری نداره و ...
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...