سلام من حدود یک هفته ی پیش یک بچه گربه پیدا کردم که بچه های کوچه باهاش بازی کرده بودن و مادرش سمتش نمیومد ، من این گربه رو ورداشتم و دادم به همسایمون که ازش مراقبت کنه و این همسایه ما بهش شیر گاو داده چند روز و نمیدونسته که چطور دستشوییش رو بگیره ، بعد از حدود ۴ روز که پیش اون همسایه موند من دیدن این همسایمون هیچی نمیفهمه اوردمش پیش خودم و دستشوییش رو گرفتم و شیرخشک persa براش تهیه کردم و دیروز که دیدم حال نداره بردمش پیش دامپزشک و بهش سرم تقویتی فک کنم زد (زرد بود )و گفتن که نفخ شکم داره بخاطر شیر گاو و چند تا قطره داد و یک دارو که یکیشو سه روز بدم یکیشو پنج روز بعد از سرم گرفت خوابید و خوابشم خیلی سنگین بود بعد بیدار شد و بازی کرد و خیلی خیلی کم شیر خورد و امروز دوباره خیلی بیحال شده و شیر نمیخوره خواستم بدونم دلیلش چیه که شیر نمیخوره و خیلی بیحاله و خیلی میخوابه

سلام وقت بخیر، بچه گربه ها به شدت به کاهش قند خون و کاهش دمای هم حساس هستن. جای بچه گربه گرم باشه و کمی هم شربت آب و شکر بهش بدید که قندش نیوفته. در صورت تداوم بی حالی به دامپزشک مراجعه کنید

3/5 - (2 امتیاز)
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...