سلام من تعداد۱۵تا مرغ دارم که چند روزه پخ پخ میکنند ویکی از مرغ ها چشم هاش نیم بازه اسهال وکمبود اشتها ندارن

سلام وقت بخیر، با توجه به تاریخچه محدود بیان شده، احتمال مواجهه گله با یک بیماری عفونی با منشاء تنفسی بسیار مطرح می‌باشد که احتمالا ویروسی بوده، لذا جهت تشخیص عامل بیماری، به دامپزشکی مراجعه نمایید، در غیر این حالت احتمال توسعه و سرایت بیماری و شروع تلفات اجتناب ناپذیر است.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام ... سلام وقت بخیر احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک ...
سلام عروس هلندی من خیلی زیاد تخم میزاره مم هم خسته شدم چون اصلا تخم هاش نطفه ندارن می خوام دیگه تخم نزارن تو ... سلام وقت بخیر اگر پرنده مرتب و پیوسته تخمگذاری می‌کند، در دراز مدت ضعیف، دچار کمبود کلسیم و عفونت رحم و ...
سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم ... سلام وقت بخیر پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.