سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم

سلام وقت بخیر

احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و …
لذا عامل اولیه را تشخیص و آن را برطرف کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.
سلام سه تا جوجه عروس هلندی دارم پدر مادرش پرهاشو می‌کنه یعنی هنوز پرها حالت تیغ بود می‌کند خون میومد دوباره ... سلام وقت بخیر بخشی از رفتار غریزی جهت باز شدن پرها می‌باشد، بخش دیگر مربوط به مشکلات رفتاری پرنده می‌ب ...
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.