سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک مراجعه شود.

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...