سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج کردم متوجه شدم بیماری جرب گربه هست میخاستم بدونم هزینه درمان حدودیش چقدر میشه خواهشنا جواب بدید

سلام وقت بخیر

لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.عرض ادب. یکی از گربه ها پشت گوش سمت راستش ورم کرده و به خاطر شدت تورم و کش اومدن پوست زیر گوشش یه زخم کوچولو ... سلام وقت بخیر ممکنه عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی باشه حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که با نمونه گیری ...
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام من یک بچه گربه از توی خیابون پیدا کردم اول شیر می‌خورد بعد تونست مرغ بخوره ولی یکم پرخاشگر بود و مثلا ... سلام وقت بخیر اگر با گربه های خیابان به طور مداوم در تماس هستین جهت رعایت اصول بهداشتی بهتر است واکسن هاری ...