سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می خواستم ببینم چی بزنم به گوشش؟

سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ...
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس ... سلام وقت بخیر باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...