سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش بد شده بود منم بهش شیر دادم و نمیدونستم براش مضره، چیکار کنم براش؟ ایا مشکل جدی ایجاد میشه یا یکبار اتفاقی نمیفته؟ خیلی نگرانم واقعا و بنظر میومد از شیر خوشش میاد

سلام وقت بخیر

با یک بار اتفاقی نمی‌افتد
اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری انجام بدین

4/5 - (1 امتیاز)
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست
سلام، وقت بخیر، گربه من پرشین، نر، عقیم شده و 17 ماهه است. چند روز پیش تو دانشکده دامپزشکی به علت بالابودن کراتین ... سلام وقت بخیر در مشکلات کلیوی و بالا بودن فاکتور های کلیوی مانند اوره ، کراتینین حتما باید سرم تراپی و دارو ...
لثه ی گربه ام متورم و قرمز شده و کمی خونریزی داره چه داروی نیاز است؟ سلام وقت بخیر فعلا با دهانشویه کلرهگزیدین و پنبه ضد عفونی بفرمایید و از نظر جرم دندانی چک اگر هم ریشه دندان ...
با سلام یه گربه dsh از حدود یک ماهگی به سرپرستی گرفتم(مادرش رفته بود زیر ماشین) الان سه ماهه شده پنج روزه تب و ... سلام وقت بخیر علائمی که میفرمایید نیاز به بررسی توسط دامپزشک و مشاهده ازمایش خون و شرایط بالینی حیوان دارد ...