سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا وقتی اومدم خونه دیدم راه نمیره بال هاش رو زمین تکون نمیخوره امروز دوباره اون یکی دیگ امروز صبح بهشون غذا دادم اوردمشون بیرون خودم رفتم تو اتاق بعد ۲۰ دقیقه تقریبا ک شد رفتم دیدم اون یکی هم رو زمین بال هاش افتاده رو زمین و نمیتونه تکون بخوره من میگم حالا اون یکی گردم تو کیف اونجوری شد اخه چرا این یکی دیگ اینجوری خیلی ناراحتم لطفا زود جواب بدین نیاز ب دامپزشک هس نمیدونم چیکار کنم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود

3.5/5 - (4 امتیاز)
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ... سلام وقت بخیر قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه ...
پای جوجه کبوتر ۱۰ روزه ی من صاف شده نمیتونه خم کنه و بایسته و غذا بخوره (بعداز چند روز) سلام وقت بخیر پا باید توسط دامپزشک معاینه و جهت تشخیص بهتر رادیولوژی هم انجام گردد.
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.