سلام مرغ من ۳سالشه چند روزی هست مقعدش از تو باد کرده وبد راه میره اشتهاشم کم شده باید چیکار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر، ناحیه شکم و مخرج را لمس کنید اگر پوسته آهکی یا حضور تخم را لمس کردید، بدلیل وجود تخم می‌باشد، در غیر اینصورت توسط دامپزشک معاینه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت ... سلام وقت بخیر تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است. برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی ...
سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ... سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی ...
سلام مرغ عشق دارم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تا تخم گذاشت ۵ تا ۷ تاش رو شکستن خوردن ۵ تا اخری نمی ندازن بیرون از خونه و نمی ... سلام وقت بخیر پرنده بطور غریزی تخم‌های معیوب و خراب را حذف میکند، مختصر زمانی را صبر کنید و با استفاده از ...
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...