سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی دید. ولی از وقتی تصادف کرده شکمش تند تند میزنه . دلیلش چیه باید بیاریمش دامپزشکی یا نیازی نیست؟ چه دارویی بدم بهش؟

سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود

3.7/5 - (3 امتیاز)
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید گاها ...
سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ... سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت ...
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...