سلام ماهی قرمز دارم چند روزیه خیلی بی حاله خیلییی زیاد چیکارش کنم چهارتا پیش همن یکیشون اینجوری شده احساس میکنم حاملم باشه مطمئن نیستم چیکار میتونم بکنم واسش؟؟

سلام وقت بخیر، اگر شکم متورم و متسع باشد احتمال بارداری مطرح است ولی اگر روند شنا کردن ماهی دچار اختلال باشد، فلس‌های بدن ژولیده، کنده شده یا نامرتب و شکم متورم باشد، احتمال عفونت و مشکلات گوارشی بیشتر مطرح می‌باشد، لذا معاینه بالینی توصیه می‌گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوشم از دیشب هیچی نخورده نه آب و نه غذا از جاش هم اکنون نمیخوره چکار کنم؟ سلام وقت بخیر، نیاز به معاینه وجود دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام وقتتون بخیر من همسترم ناحیه باسنش(چند میلی متر پایین تر از دمش) ورم کرده یکمم صورتی شده میخواستم ببینم ... سلام وقت بخیر، اگر همستر ماده باشه موضوع مهمی هست و باید از نظر رحم و واژن بررسی بشه
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه