سلام لاکپشت من چند دقیقه ای هست که تغریبا هیچ تحرکی نداره و (هنوز نمرده و تحرک خیلی کمی انجام میده)اما برای من نگران کننده است میخواستم ببینم باید چی کار کنم؟(لاکپشت زینتی کمتر از یک سال عمر داره)

سلام وقت بخیر، دمای محیط نگهداری لاکپشت، نوع تغذیه، آخرین وعده غذا خوردن، مکمل‌های استفاده شده، بهداشت محل نگهداری، سابقه بیماری عفونی قبلی و بسیاری عوامل دیگر در تشخیص دقیق شرایط لاکپشت شما تاثیر دارد، لطفا به دامپزشکی مراجعه و همچنین تاریخچه دقیق‌تری اماده نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه
سلام وقتتون بخیر من همسترم ناحیه باسنش(چند میلی متر پایین تر از دمش) ورم کرده یکمم صورتی شده میخواستم ببینم ... سلام وقت بخیر، اگر همستر ماده باشه موضوع مهمی هست و باید از نظر رحم و واژن بررسی بشه
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...