خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره شروع میشه

سلام وقت بخیر

جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش گرد و غبار نمایید در غیر اینصورت منجر به بیماری تنفسی میشود.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟ سلام وقت بخیر برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه ...
سلام مرغ عشق دارم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تا تخم گذاشت ۵ تا ۷ تاش رو شکستن خوردن ۵ تا اخری نمی ندازن بیرون از خونه و نمی ... سلام وقت بخیر پرنده بطور غریزی تخم‌های معیوب و خراب را حذف میکند، مختصر زمانی را صبر کنید و با استفاده از ...
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...