سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟

سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع و تجویز آنتی بیوتیک موثر توصیه می‌شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه عروس هلندی دارم که کلا پرهاش داره می‌ریزه و همش در حال خارش بدنش هست علتش چی می‌تونه باشه ممنو ... سلام وقت بخیر پرنده مشکوک به بیماری فساد پر و منقار طوطی‌سانان می‌باشد لذا جهت اطمینان قطعی، انجام آزمایش ...
سلام ببخشیدمن یه عروس هلندی ۳ماهه دانه خور دارم چند دقیقه میشه که دانه میخوره یا اب میخوره بالا میاره چکارش ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری گوارشی داره ولی بهتره مراجعه حضوری داشته باشید تا بطور دقیق معاینه و بررسی ...
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...