سلام عروس هلندی من مدتیه پای راستش درد میکنه و پاشو میکوبه ولی خراش یا زخمی روی پاش نیست تا حالا شبها سر و صدا نمیکرد ولی امشب همش داره وول میخوره توی قفس نمیدونم مشکلش چیه

سلام وقت بخیر

تمام موارد رفتارهای متعاقب وجود درد و ناراحتی برای پرنده می‌باشد لذا جهت تشخیص و درمان مناسب مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک جفت طوطی برزیلی دارم که مدتی هست جنسیت نر این طوطی مدفوعی اسهال مانند که سفید رنگ هست داره و اکثر ... سلام وقت بخیر احتمال درگیری گوارشی بسیار مطرح است، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین تهیه و طبق ...
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...