سلام عروس هلندی من خیلی زیاد تخم میزاره مم هم خسته شدم چون اصلا تخم هاش نطفه ندارن می خوام دیگه تخم نزارن تو اینترنت هم تحقیق کردم نوشته بود نباید تخم گذاریشون نصفه بمونه منم میترسم توی شکمش تخم باشه یا نباشه یه کمکی بکنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر

اگر پرنده مرتب و پیوسته تخمگذاری می‌کند، در دراز مدت ضعیف، دچار کمبود کلسیم و عفونت رحم و تخمدان خواهد شد که باعث به خطر افتادن جان پرنده می‌شود. به همین دلیل با رضایت سرپرست پرنده، می‌توانیم پرنده را عقیم کنیم که البته این جراحی در بسیاری از مراکز دامپزشکی قابل اجرا نیست!

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟ سلام وقت بخیر برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه ...
سلام من یه عروس هلندی دارم که کلا پرهاش داره می‌ریزه و همش در حال خارش بدنش هست علتش چی می‌تونه باشه ممنو ... سلام وقت بخیر پرنده مشکوک به بیماری فساد پر و منقار طوطی‌سانان می‌باشد لذا جهت اطمینان قطعی، انجام آزمایش ...
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...