سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم حدود ۶ روزی میشه که چون سرلاکی دیگه تویه بازار نبود مجبور شدم سرلاکش رو عوض کنم ولی سرلاک خیلی بهتری (خارجی) براش گرفتم میخواهم بدونم زمان مناسب برای نرمخور کردنش چند روز بعد هست آیا از الان میتونم شروع کنم یا زوده؟

سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد آبپز استفاده کنید و تا ۶۰ روزگی قطعا به نرمخواری رسیده باشد، از سن ۷۵ تا ۹۰ روزگی به تدریج قواصل سرلاک بیشتر و تدریجا قطع گردد.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...
سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.